Linkek a témában:
Focus Oktatóközpont
Többnyelvű bizonyítvány (igény szerint, plusz költség. kb.: 4-6ezer forint/nyelv)!
Gourmand Szakképző Iskola
A 288 tanóra elmélet 60 óra gazdálkodási ismeretet, 76 óra élelmiszer ismeretet, 24 óra szakmai nyelv órát (vagy konzultáció), és 128 óra szakmai ismeret tanórát és szakmai gyakorlati órát tartalmaz.
Gundel Károly Vendéglátóipari Szakképző Iskola
Önellenőrzés, folyamatos számonkérés, modulzáró vizsga, gyakorlati munka értékelése alkalmanként, majd a képzés végén OKJ szakmai vizsga.
A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása, valamint a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése. A szakács gondoskodik az ételeknek, a követelményeknek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a fogyasztók és a vendégek számára.
Minerva Felnőttképző Központ
Lehetőség van részletfizetésre 6 részletben (havonta 40.000Ft). Az ár a tankönyvek árát, modulzáró díját is tartalmazza!
Meghatározás
Ebben a dobozban csak az Okj-s szakács tanfolyamot hirdető cégek képzései jelennek meg!
Általános adatok
A szakképesítés azonosító (OKJ) száma: 33 811 03 1000 00 00
A szakképesítés szintje: Középszintű szakképesítés
Felügyeleti szerv: Szociális és Munkaügyi Minisztérium
A jelentkezés feltétele: Tizedik évfolyam elvégzésével tanúsított iskolai végzettség (abban az esetben, akik 1998/1999 tanévben fejezték be az általános iskola 8. osztályát, a korábban végzettektől az általános iskola 8. évfolyamának elvégzése a követelmény), egészségügyi alkalmasság.
Betölthető munkakörök
Szakács (FEOR 5124)
A szakképesítés munkaterületének rövid, jellemző leírása
A szakács legfontosabb feladata a korszerű vendéglátás követelményeinek megfelelő feladatok ellátása, valamint a vendégek elvárásainak megfelelő ételválaszték kialakítása és elkészítése. Az ételeknek, a követelményeknek megfelelő minőségi színvonalon történő tálalása a fogyasztók és a vendégek számára.
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!